HomeInschrijven als patiënt

Inschrijven als patiënt

Momenteel hebben wij door de groeiende populariteit van de praktijk uitsluitend ruimte voor nieuwe patiënten die wonen in Naarden of Bussum en die nog geen huisarts hebben in deze regio. 

Goed om te weten over de huisartsenpraktijk:

  • Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van huisartsenpraktijk Kievit
  • Wij werken met een klein vast team.
  • Er zijn twee huisartsen, Rogier en Eva Kievit. Elke keer dat u een afspraak maakt kunt u zelf kiezen bij welke huisarts u een afspraak wilt maken. Alleen op woensdag werkt Rogier Kievit niet en op donderdag werkt Eva Kievit niet. 
  • Wij maken veel gebruik van de website. Zo maakt u als patiënt zelf uw afspraken online. Daarnaast heeft u als patiënt ook de mogelijkheid om online korte medische vragen te stellen aan de huisarts middels een e-consult.
  • Gaat u in de nabije toekomst verhuizen naar Naarden of Bussum? Stuur een mail naar assistente@huisartsenkievit.nl dat u gebruik wilt maken van de verhuisservice. Dan zorgen wij voor een soepele verhuizing van al uw medische gegevens. Extra service in drukke tijden...
  • Wij zijn terughoudend in het voorschrijven van slaapmedicatie en/of kalmeringsmiddelen, de zogenaamde benzodiazepines. Dit is in overeenstemming met de richtlijnen. Hetzelfde geldt voor het voorschrijven van chronische zware pijnstillers als Oxycodon, Tramadol en Fentanyl. Gebruikt u deze medicatie al chronisch? Maak dan gelijk een afspraak om dit op ons spreekuur met elkaar te bespreken.

Door het invullen van het inschrijfformulier geeft u aan ingeschreven te willen worden als patiënt bij huisartsen Kievit. Zodra wij uw inschrijfformulier hebben goedgekeurd en verwerkt krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging. Vervolgens vragen wij uw dossier op bij uw vorige huisarts.

Pas na ontvangst van uw dossier kunt u een afspraak maken op ons spreekuur en kunnen wij eventuele medicatie voorschrijven.

Wilt u liever eerst een kennismakingsgesprek voordat we u inschrijven? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier bij "opmerkingen".