HomeAfspraak maken

Afspraak maken

Wij verzoeken u vriendelijk alvorens contact met ons op te nemen altijd eerst te kijken op thuisarts.nl. Mocht u daarna alsnog behoefte hebben aan verdere informatie, dan kunt u telefonisch contact opnemen met uw huisarts.

Vanwege de landelijke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het belangrijk dat wij zo min mogelijk mensen in onze praktijk ontvangen. Daarom:

  • handelen we afspraken waar mogelijk zonder fysiek bezoek af

  • vragen we patiënten om zoveel mogelijk zonder begeleider/partner naar binnen te gaan

  • vragen we patiënten om ‘just in time’ te komen, zodat de verblijfstijd zo kort mogelijk is.

Dit heeft geleid tot de volgende maatregelen:

  • U kunt via de webagenda momenteel uitsluitend een afspraak maken voor telefonisch contact met de huisarts. De huisarts belt u dan op het afgesproken tijdstip. Ga naar uw online zorgomgeving voor het maken van een telefonische afspraak.

  • Wij vragen u altijd eerst op thuisarts.nl en moetiknaardedokter.nl te kijken

  • Op werkdagen kunt u tussen 8.00 en 11:30 uur inbellen voor het telefonisch spreekuur van de huisarts, op het telefoonnummer 0356912777. Tijdens het telefonisch consult kan dan besloten worden of het noodzakelijk is dat u langskomt voor lichamelijk onderzoek of dat we eventueel beeldbellen.

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan op moetiknaardedotker. Bent u op zoek naar betrouwbare gezondheidsinformatie? Kijk dan op thuisarts of ga naar de zoekbalk onderaan deze pagina.