HomeKindvriendelijk

Kindvriendelijk met uw kind naar de huisarts

De zorgbehoefte voor (kleine) kinderen kan soms lastig in te schatten zijn. Een kind kan wekenlang snotterig zijn en af en aan koorts hebben. Een kind is dan niet heel erg ziek, maar ook niet fit. Dan kan het als ouder of verzorger lastig in te schatten zijn wanneer er ingegrepen moet worden. 

Veel voorkomende klachten bij kinderen

Kinderen hebben vaak uiteenlopende klachten. Bekende klachten zijn buikpijn, een harde ontlasting, hoofdpijn, vermoeidheid, groeipijnen en wisselend eten. Allemaal klachten waarbij niet direct de alarmbellen afgaan, maar die toch vervelend zijn voor het kind. Deze klachten zijn lastig in te schatten voor een ouder. Rogier en Eva Kievit hebben zowel als arts maar ook privé veel ervaring met kinderen. Zij begrijpen de dilemma’s van (al dan niet werkende) ouders.  Wanneer u het lastig vindt om de klachten van uw kind in te schatten, dan kunt u altijd contact opnemen zodat we een inschatting kunnen maken wat er aan de hand is en wat er aan te doen valt.

Vragen over de gezondheid van uw kind?

Heeft u vragen over de gezondheid van uw kind of heeft uw kind klachten die u niet vertrouwd? Bel dan voor het maken van een afspraak. Wij kunnen dan een inschatting van de klachten maken en u voorzien van goede adviezen of een passende medische behandeling.