HomeHuisarts Naarden

Nog geen huisarts in Naarden? Word patiënt bij Huisartsen Kievit

Heeft u nog geen huisarts in Naarden? Wij hebben momenteel ruimte voor nieuwe patiënten. 
Huisartsen Kievit is een moderne praktijk voor gezinnen met ruime openingstijden. 

Dagelijks een telefonisch spreekuur tussen 8:00 en 10:00 uur waarbij u direct de huisarts spreekt, zo bent u snel geholpen! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om via een e consult contact op te nemen met de huisarts. 

 

Direct inschrijven

Heeft u nog geen huisarts in Naarden?
Word patiënt bij Huisartsen Kievit

Op 1 juli 2020 is Huisartsenpraktijk Kievit verhuisd naar de Eslaan 1 in Naarden - Bussum. De huisartsenpraktijk Naarden ligt dus net op de grens van Naarden en Bussum. Hier zijn huisarts Eva Kievit en Rogier Kievit werkzaam. Huisartsenpraktijk Kievit is een moderne huisartsenpraktijk met gemakken voor de werkende ouders, zoals een avondspreekuur en het dermatologie thuisconsult. Wij werken volgens onze beroepsrichtlijnen, maar houden daarbij ook rekening met de wensen van onze patiënten. Uitleg en voorlichting over medische klachten, aandoeningen en behandelingen zijn voor ons vanzelfsprekend. U kunt bij ons ook terecht voor kleine chirurgische ingrepen en voor het plaatsen van een spiraal.  Het is mogelijk om online afspraken te maken, herhaalrecepten te bestellen en vragen te stellen per e-mail via onze beveiligde patiëntenomgeving, het zogenaamde e consult.

Extra zorg binnen het Bussumerhart

Onze praktijk is gevestigd in het nieuwe Bussumerhart, waar u ook terecht kunt voor bloedafname. Verder is in het centrum fysiotherapie, podotherapie, diëtiek en huidzorg aanwezig.
Opzoek naar een huisarts in Naarden die rekening houdt met de werkende ouder?
Iedereen is druk aan het werk en wil niet een vrije dag opnemen voor een bezoek aan zijn of haar huisarts. Daarom bieden wij u digitale oplossingen om zelf uw zorg te regelen.
Wilt u ook graag patiënt worden bij ons? Vul het formulier in.  

Moderne aanpak, betere zorg!

Onze praktijk combineert gewone zorg in de praktijk, zoals u gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Zo maken we het ook makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijgt u de best mogelijke service en maken we samen de zorg toekomstbestendig. 

Uw eigen huisarts

In onze huisartsenpraktijk werken we met 2 huisartsen. Bij het maken van een afspraak of bij het telefonisch spreekuur kunt u zelf kiezen wie u wilt spreken. En omdat we pp werkdagen tussen 8:00 uur en 10:00 uur een telefonisch spreekuur hebben, kunt u altijd binnen 24 uur overleggen met de huisarts.

Huisartsen Kievit, huisarts Naarden

Huisartsen Kievit werkt elke dag hard om iedereen zo gezond en vitaal mogelijk te laten zijn. Dat doen we door kwaliteit te bieden met betrokken medewerkers. We bieden inzicht in uw gezondheid, bieden persoonlijke steun en maken onze zorg makkelijk bereikbaar. We blijven onszelf hierin steeds vernieuwen. Zodat u ook in de toekomst altijd goede zorg van hoge kwaliteit krijgt.

De eerste afspraak met de huisarts is vaak via de telefoon tijdens het telefonisch spreekuur. Vaak hoeft u niet naar de praktijk te komen, alleen als het echt nodig is.

 

Wie werken er allemaal in de huisartsenpraktijk?

In een huisartsenpraktijk werken natuurlijk huisartsen, maar dat zijn niet de enige zorgverleners die er werken. We willen in de praktijk de beste zorg geven die u nodig heeft en de tijd nemen voor uw klachten. 

Daarom kan het zijn dat u in overleg een afspraak krijgt bij een van de andere zorgverleners uit ons team. 
 

  • Doktersassistenten
    De doktersassistenten zijn vaak het eerste aanspreekpunt. Hier kunt u met al uw vragen terecht. Zij schatten in hoe u het best geholpen kunt worden. Ook voeren zij kleine medische onderzoeken en verrichtingen uit op hun eigen assistentenspreekuur.
      

  • Praktijkondersteuner huisarts (POH)
    Er zijn twee soorten praktijkondersteuners. De praktijkondersteuner somatiek (POH-S) begeleidt u als u op leeftijd bent of als u een chronische aandoening heeft. Denk aan diabetes, COPD, astma of wanneer u een risico heeft op hart- en vaatziekten. 

    De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) helpt u verder bij mentale of psychische klachten. Bijvoorbeeld bij stress. 

Gaat een bezoek aan de huisartsenpraktijk van mijn eigen risico?

Nee. De kosten van uw huisartsenbezoek worden vergoed door uw zorgverzekeraar. De huisarts geeft zelf door aan de verzekeraar dat u bij onze praktijk bent ingeschreven. 

Onderzoeken, medicijnen en verwijzingen worden soms niet vergoed door uw basisverzekering. Vraag daarom op uw afspraak naar eventuele kosten. En neem contact op met uw zorgverzekeraar om te controleren of deze de kosten vergoedt.