HomeInschrijven

Inschrijven als patiënt

Momenteel hebben wij alleen ruimte voor nieuwe patiënten die wonen in Naarden of Bussum en die nog geen huisarts hebben in deze regio.

Huisartsenpraktijk Kievit

Huisartsenpraktijk Kievit

Huisartsenpraktijk Kievit in Bussum is een huisartsenpraktijk met een lange historie en tegelijk ook een moderne huisartsenpraktijk.

Lees meer
Huisartsen

Huisartsen

Er zijn twee huisartsen, Rogier en Eva Kievit. Elke keer dat u een afspraak maakt kunt u zelf kiezen bij welke huisarts u een afspraak wilt maken.

Lees meer
Extra aandacht voor kinderen

Extra aandacht voor kinderen

Als ouder kan de zorgbehoefte voor (kleine) kinderen kan soms lastig in te schatten zijn. En naar de dokter gaan is voor sommige kinderen spannend.

Avondspreekuur

Avondspreekuur

Op maandag en donderdag is er een avondspreekuur, zodat u ook naar de huisarts kunt na werktijd.

Online huisarts

Online huisarts

Wij maken veel gebruik van de website en online mogelijkheden. Zo maakt u als patiënt zelf uw afspraken online. Huidafwijkingen kunt u gemakkelijk via onze app naar ons opsturen. Aanvullend onderzoek naar hartritmestoornissen of slaapapnoe krijgt u naar uw huisadres opgestuurd en consultatie met bijvoorbeeld de longarts kan ook middels een online video consult. Daarnaast heeft u als patiënt ook de mogelijkheid om online korte medische vragen te stellen aan de huisarts middels een e-consult.

Slaapmedicatie en kalmeringsmiddelen

Slaapmedicatie en kalmeringsmiddelen

Wij zijn terughoudend in het voorschrijven van slaapmedicatie en/of kalmeringsmiddelen, de zogenaamde benzodiazepines. Dit is in overeenstemming met de richtlijnen. Hetzelfde geldt voor het voorschrijven van chronische zware pijnstillers als Oxycodon, Tramadol en Fentanyl. Gebruikt u deze medicatie al chronisch? Maak dan gelijk een afspraak om dit op ons spreekuur met elkaar te bespreken.

Zodra wij uw inschrijfformulier hebben goedgekeurd en verwerkt krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging. Vervolgens vragen wij uw dossier op bij uw vorige huisarts. Pas na ontvangst van uw dossier kunt u een afspraak maken op ons spreekuur en kunnen wij eventuele medicatie voorschrijven

Gezinslid 1

Gezinslid 2

Gezinslid 3

Gezinslid 4

Gezinslid 5

Overige gegevens