HomeMeerAvondspreekuur

Avondspreekuur

Om tegemoet te komen aan de wensen van patiënten en om onze beschikbaarheid te verbeteren is er op wisselende avonden een avondspreekuur vanaf 17.00, gewoon op de praktijk in Bussum.

Dit spreekuur wordt afwisselend uitgevoerd door onze huisartsen.

Huisartsenpost

Het is uitdrukkelijk niet bedoeld voor spoedgevallen. De praktijk is ook telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u bellen met de Huisartsenpost in Blaricum, 088 130 9600

Voor regulier contact kunt u de volgende dag bellen.

Het avondspreekuur is speciaal bedoeld voor patiënten voor wie het overdag moelijk is om vrij te nemen om naar de huisarts te gaan. 

Voor huidaandoeningen willen we u graag verwijzen naar onze dermatologieportaal. Kijk op de pagina van dermatologie thuisconsult

Daarnaast willen wij ook vragen voordat u een afspraak maakt om eerst te kijken op thuisarts.nl . Veel patiënten zijn namelijk al geholpen met de informatie op thuisarts.nl . Daarnaast blijkft uit verschillende wetenschappeljke onderzoeken dat patiënten die zelf actief op zoek gaan naar gezondheidsinformatie op betrouwbare websites, zoals thuisarts.nl, betere gezondheidsvaardigheden ontwikkelen. Dit betekent dat patiënten gezonder gaan leven, beter in kunnen schatten wanneer ze bij een gezondheidsklacht aan de bel moeten trekken bij de huisarts en dat ze beter de adviezen opvolgen van huisartsen. 

Daarnaast is het avondspreekuur ook geschikt om samen met uw kind te komen, zodat er geen school gemist hoeft te worden voor de afspraak. 

Het is niet de bedoeling om tijdens het avondspreekuur met acute klachten naar de praktijk te komen. Aangezien er dan geen assistentes aanwezig zijn, en er geen mogelijkheid is om uit te lopen, heeft de huisarts die avond hier geen tijd voor ingepland. Voor acute klachten moet daarom contact worden opgenomen met de huisartsenpost in Blaricum. 

 Inschrijven