HomeNieuwsPraktijk partners

Praktijk partners

Praktijk partners

Praktijk partners

Fysiotherapie OTC Gooi en Vechtstreek

OTC

OTC Gooi en Vechtstreek is al jaren een allround fysiotherapiepraktijk in Bussum. Ze hebben meerdere vestigingen, en nu ook een vestiging in het Bussummerhart.

Bij OTC werken 15 therapeuten. Je kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, arbeidsrevalidatie en psychosomatische fysiotherapie. Maar ook voor bijzondere behandelingstechnieken zoals medical taping, dry needling, shockwave en echo diagnostiek.

Wouter Groeneweg is een van de fysiotherapeuten werkzaam op de vestiging Bussummerhart en is gespecialiseerd in sport- en arbeidsfysiotherapie en  schouderrevalidatie. Hij is atletiektrainer, tienkamper, mountainbiker, klimmer en hardloper. 

Movement therapy

Movement therapy

Movement Therapy

Movement Therapy combineert jarenlange ervaring in oefentherapie Mensendieck met de nieuwste inzichten op het gebied van bewegen. Als de dagelijkse houdingen en bewegingen niet vanzelfsprekend zijn kunt u bij ons terecht. Dit kan zijn omdat u klachten ervaart, maar ook als u geen klachten heeft.

Klachten waarmee u geholpen kan worden door movement therapy

Houding gerelateerde klachten

•   Rug klachten
•   Nek/ schouderklachten
•   Hoofdpijn zie ook relaxation

Jongeren

In de tiener jaren veranderd je lijf veel.  
Pijnklachten of geen mooie houding? Je kan er nu wat aan doen!! Voorkom klachten (in de toekomst).
Groeiklachten  en houdingsklachten bij jongeren zie ook houdingstraining voor jongeren:

•   Scoliose
•   Kromme bovenrug,  Scheuermann
•   I-pain door gebruik smartphone, tablet en andere gadgets, “head down generation”

Zwangerschapsklachten

Er is zeker wat aan te doen! MT leert je bewust gebruikmaken van je spieren zodat houdingen en bewegingen weer vanzelf gaan.

Psychologenpraktijk Corinne Wesselingh

Psybussum

Corinne Wesselingh is GZ-psycholoog in de generalistische basis ggz met een praktijk in Bussum en in Laren.

U kunt bij haar  terecht voor o.a. gesprekstherapie,  EMDR, cognitieve gedragstherapie en inzichtgevende therapie. Corine is in 2001 begonnen met haar eigen praktijk. Ze is ingeschreven in het BIG-register en is lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeutenen (LVVP) en van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Iedereen vanaf 18 jaar kan bij haar terecht.