HomeNieuwsWij zijn 4 mei verhuisd naar de Eslaan 1

Wij zijn 4 mei verhuisd naar de Eslaan 1

Wij zijn 4 mei verhuisd naar de Eslaan 1

Na bijna 50 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Eslaan 15, zijn wij 4 mei verhuisd naar de Eslaan 1. In dit pand, voorheen bekend als het Rabobankgebouw, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuw en modern gezondheidscentrum, genaamd Bussummerhart. In dit nieuwe gezondheidscentrum worden naast onze praktijk ook de twee huisartsenpraktijken Löwenberg/Kuipers en Blees gevestigd. Voor u als patiënt van Huisartsenpraktijk Kievit verandert er vrijwel niets. Onze praktijkruimte treft u aan op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum, geheel gescheiden van de andere twee huisartsenpraktijken. Wij hebben daarvoor gekozen omdat wij het belangrijk vinden om als klein team te blijven werken, met alle voordelen die daar voor u als patiënt aan verbonden zijn.

Tevens kunt u in het nieuwe gezondheidscentrum gebruik maken van De Gooise Apotheek, fysiotherapie, een diëtistenpraktijk en de bloedafnamepost van het Tergooi Ziekenhuis.

Ons telefoonnummer 035-6912777 blijft ongewijzigd.

Vanwege het Coronavirus blijft de regeling van kracht dat u de praktijk alleen kunt betreden na eerst telefonisch contact met ons te hebben opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Het hele team van Huisartsenpraktijk Kievit

www.huisartsenkievit.nl