HomeOns teamEva Kievit

Eva Kievit | Huisarts

Eva Kievit

Ik ben opgegroeid in een huisartsengezin. Mijn ouders zijn beide huisarts en hadden een praktijk aan huis. Dit heeft mijn interesse voor het huisartsen vak al vroeg gewekt. Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond,  heb ik wetenschappelijk onderzoek in Zuid Afrika gedaan. Vervolgens heb ik in de acute psychiatrie gewerkt.

Tijdens de huisartsopleiding heb ik een differentiatie kindergeneeskunde gedaan. Na eerst in verschillende huisartsenpraktijken als waarnemer te hebben gewerkt en op de huisartsenpost in Amsterdam, hebben mijn broer en ik in 2019 de praktijk van onze ouders in Bussum overgenomen.

Eva als huisarts

Als huisarts begeleid ik mensen in de diverse levensfases. Het is erg mooi dat ik personen op verschillende momenten in hun leven mag ondersteunen.

Ik heb veel interesse voor kindergeneeskunde. Ik ben moeder van drie jonge kinderen en ken als geen ander de rol van de bezorgde ouder. Is je kind ziek, dan wil je snel een arts spreken die je zorgen serieus neemt. Er moet geen drempel zijn om de praktijk te bellen wanneer je kind ziek is.

Eva als persoon

Met mijn gezin woon ik midden in het bos waar we veel tijd in de natuur doorbrengen. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin en loop ik hard in het bos.  

Eva in het kort

  • Heeft tijdens de huisartsopleiding extra differentiatie gevolgd in de kindergeneeskunde
  • Moeder van drie kinderen
  • Een echte gezinshuisarts

Inschrijven