HomeOns teamRogier Kievit

Rogier Kievit | Huisarts

Rogier Kievit

­Dokter Rogier Kievit

Mijn interesse voor het vak als huisarts ontstond al vroeg. Mijn ouders hadden een praktijk aan huis, waardoor ik ben opgegroeid met het mooie vak. Via de wachtkamer vol patiënten stapte ik als kind ons huis binnen. Als tiener hielp ik met de administratie. En later tijdens mijn studie geneeskunde viel ik in als doktersassistent. Met veel enthousiasme nam ik in 2019 samen met mijn zus Eva de praktijk over. 

Rogier als arts

Ik ben geïnteresseerd in heel de mens. De continuïteit van het huisartsenvak spreekt mij erg aan. Ik vind het waardevol om in de loop van de tijd een band te kunnen opbouwen met de patiënt.

Als mensen zich willen verdiepen in hun klacht raad ik hiervoor thuisarts.nl aan, omdat deze informatie up to date en betrouwbaar is. Als de patiënt goed geïnformeerd is komt het de kwaliteit van het consult waarin de patiënt en ik de klacht bespreken dikwijls ten goede .

Naast mijn werk als huisarts heb ik interesse in het doen van wetenschappelijk onderzoek. Eerder heb ik verschillende artikelen geschreven, met een focus op preventie van hart en vaatziekten. Onderaan deze pagina's staan enkele links naar mijn eerder geschreven artikelen.

Rogier als persoon

Ik heb 2 jonge kinderen en trek er graag op uit om met mijn gezin in de natuur door te brengen of te sporten.  Daarnaast kan ik mij urenlang verliezen in een goed boek.

Rogier in het kort

  • All round huisarts
  • De studie geneeskunde cum laude behaald 
  • Interesse in wetenschappelijk onderzoek

IInschrijven

Artikelen