HomePraktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur

Aan de Eslaan 1 is er praktijkruimte te huur voor een aantal dagdelen per week, geschikt voor multidisciplinaire / para-medische zorg en andere maatschappelijke dienstverlening, zoals bijvoorbeeld psycholoog, keuringsarts, podotherapeut, etc.  Het betreft een nette ruimte in het gezondheidscentrum Bussummerhart. Dagdelen en tijden in overleg. Kijk voor meer informatie op http://www.praktijkruimte-in-bussum.nl of stuur een email naar praktijkruimte.in.bussum@gmail.com . 

Een fijne, lichte praktijkruimte van ca. 30m2

De ruimte bevindt zich op de 3e verdieping van Gezondheidscentrum Bussummerhart met fraai uitzicht over de Brinklaan, de Eslaan en het gemeentehuis Gooise Meren.  

De ruimte beschikt over een pantry, kastjes en een wastafel. Er is een kleine wachtkamer voor deze praktijkruimte. Op de gang is nog een extra pantry voor gezamenlijk gebruik, inclusief een vaatwasser en een magnetron.  

Praktijkruimte - nu ook voor een vaste dag in de week - te huur

Ideaal voor kleinere zorgaanbieders die niet alle dagen in de week een praktijkruimte nodig hebben. Huren kan voor 1 of meerdere dagen in de week, met de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal dagen op een later moment indien wenselijk. 

De praktijkruimte is geschikt voor multidisciplinaire / para-medische zorg en andere maatschappelijke dienstverlening, zoals bijvoorbeeld psycholoog, keuringsarts, podotherapeut, etc.  

In gezondheidscentrum Bussummerhart.

Gezondheidscentrum Bussummerhart is een nieuw gezondheidscentrum, gelegen op een top locatie in het centrum van Bussum. Het gezondheidscentrum bevindt zich op loopafstand van het treinstation en is ook makkelijk te bereiken met de auto. 

Naast 3 huisartsenpraktijken zijn er ook een apotheek, laserkliniek, prikpost, fysiotherapeut, diëtist en oefentherapeut in het pand gevestigd. 

Algemene voorzieningen van het Bussummerhart

– Centrale hoofdingang/entree

– Aparte achteringang

– Fietsenstalling 

– Toiletgroep

– Invalidentoilet

– Centraal trappenhuis met een personenlift

– Extra brandcardlift

– Luchtbehandelingssysteem met koeling, bevochtiging en verwarming